Для багатьох жителів Житомира суші та роли стали невід’ємною складовою раціону. Смачні, соковиті й апетитні рулетики з рису і морепродуктів без проблем прикрасять будь-який стіл. І головна перевага суші полягає в їхній різноманітності: макі, нігірі, гункан, темпура – вибирати тут є з чого. Але серед усього цього асортименту на особливу увагу заслуговує Філадельфія, яка по праву володіє званням найпопулярніших у світі ролів.
У чому особливості Філадельфії
У таких суші є низка основних відмінностей:
– наявність у начинці крем-сиру – саме він подарував страві назву, саме він забезпечує одночасно ніжний і насичений смак;
– оригінальне декорування – морепродукти тут не кладуть всередину, а прикрашають ними роли зверху, великий шматок риби або тигрова креветка одразу притягують до себе увагу.
Хоча з’явилися такі суші порівняно недавно – близько 40 років тому, це не завадило їм стати справжньою перлиною японської кухні. Замовити топову Філадельфію в Житомирі ви зможете, перейшовши на сторінку https://zhitomir.sushi-master.ua/menu/filadelfiya.
Як приготувати дійсно смачну Філадельфію
Процес приготування Філадельфії досить простий. Перш за все, необхідно підготувати інгредієнти. Огірок або авокадо нарізаємо соломкою. Рибу миємо, відокремлюємо від шкіри та сушимо. Потім нарізаємо її на тонкі скибочки.
Найважливіший етап – це приготування рису. Він має вийти розсипчастим, але, водночас, триматися купи. Купувати спеціальну кашу необов’язково, достатньо взяти круглий сорт. Рис важливо гарненько промити. Робимо це не менше 6-7 разів. Потім пересипаємо кашу в каструлю, заливаємо водою, щоб вона покривала все на 2 сантиметри. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму. Каша вариться 15 хвилин, далі вимикаємо вогонь і залишаємо ще на 15 хвилин. Мішати, промивати, солити не потрібно.
Щоб рис вийшов кисло-солодким, готуємо спеціальну заправку. Беремо 2 столові ложки оцту, 2 столові ложки цукру, 1 чайну ложку солі та трохи води. Змішуємо, а потім нагріваємо, поки все не розчиниться. Виливаємо заправку в рис.
Потім розрізаємо норі на 2 половинки, на шорсткий бік кладемо кашу, перевертаємо. Викладаємо рис і овочі, формуємо рулетик. Зверху прикрашаємо все скибочками риби. Філадельфія готова!
Ну а коли насолодитися смаком улюблених ролів хочеться, а готувати немає ні часу, ні сил, ні можливості, пам’ятайте, що з Sushi Master ідеальні суші знаходяться на відстані одного телефонного дзвінка!